25. julij 2017
Prodaja nepremičnine

Posest se nahaja na sončni in mirni lokaciji  na vzhodnem delu naselja Moste v občini Žirovnica. V soseski je zgrajenih pet večstanovanjskih objektov, zato je ob upoštevanju OPN Žirovnica možna izgradnja tudi večstanovanjskega objekta podobne velikosti.
Naselje je na zelo lepi lokaciji, preko celega leta dobro osončeno in z lepim razgledom na sosednje hribe. V bilžini je avtocestni priključek, oddaljenost do Jesenic je cca 5 km, do Kranja 20 km.
V naselju so osnovni preskrbovalni objekti in osnovna šola, v neposredni bližini pa so vodi kanalizacije, vodovoda, elektrike, plinovoda ter tudi optični telekomunikacijski priključek. Dostop do nepremičnin je po občinski cesti.

Na zemljišču se sicer nahaja požarni bazen, ki je bil namenjen za obratovanje elektrarne Moste.

Kontakt: Savske elektrarne Ljubljana d.o.o.

Jana Babič, tel: 031 314 122

Anton Koselj, tel: 041 784 081

Povezava: https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/moste-pri-zirovnici-posest_6125434/14. marec 2017
Uspešna prva sinhronizacija MHE Goričane

 

V nadaljevanju so  se  in se bodo še predvidoma do konca marca izvajali preizkusi in testiranja elektrarne v vseh predvidenih režimih na mreži, nazadnje pa še preizkušanje daljinskega vodenja iz CV SEL v Medvodah. Kot zadnja faza v procesu prevzemanja agregata pa se izvedejo garancijske meritve v smislu doseganja zajamčenih parametrov vgrajene turbine in generatorja. Sočasno se zaključujejo tudi gradbena dela in objekt počasi dobiva končno podobo. Strojnica MHE ima že novo fasado, ureja se okolica, vršijo se priprave na asfaltiranje in zaključuje montaža ograj ob kanalu. Pravočasno, glede na dovoljenje Zavoda za ribištvo, so bila zaključena tudi vsa gradbena dela v reki Sori.

 

 

 
K o n t a k t

 

Savske elektrarne Ljubljana d.o.o.
Gorenjska cesta 46, 1215 Medvode 
T: 01 474 9 274      F: 01 474 9 272 
 
 
 
 

 
2014 PG group I powered by © QUBE 2.1